Vinbondens blog hvor du kan følge med i mine anmeldelser af naturvine og meget andet

Vinhøst på Le Raït

Jeg lovede i efteråret at skrive lidt vinhøsten på Le Raït. Det har jeg forsømt på det groveste, og nu er det slet ikke efterår længere og alt muligt. Alligevel synes jeg ikke, du skal snydes for et par ord om vinhøst. Først lidt fakta, så alle er med…. Marker: Vores druer vokser på marker, som allesammen ligger omkring selve vingårdsbygningerne. Sådan er det ikke nødvendigvis for andre vinbønder. Mange har deres marker spredt rundt i lokalområdet, og der kan være stor afstand mellem de enkelte marker, så frugten skal transporteres, når den er høstet. Det skal vi ikke. Tidspunkt: Når vi laver vores...

Læs mere

Naturvin fra Lassolle ”Le Petit Canon” er fantastisk – se med når jeg smager den her

Naturvin fra Lassolle. Den lille kanon eller Petit Canon er Lassolles indgangsvin. Det er samtidig også en af Stéphanies ældre vine (det er årgang 2011). Den har supergod syrestruktur og er saftig og læskende som bare f….. Fantastisk vin. Du kan se mig smage vinen live HER. Og du kan købe den HER.

Læs mere

Se med her når jeg smager den fantastiske naturvin PURE Semillon fra Jonc-Blanc

PURE Sémillon er hands down en af de allermest interessante vine, jeg har i porteføljen. Jeg er svært misundelig på Franck fra Jonc-Blanc over den her vin. Bravo! Gastros Rene Langdahl er også temmelig vild med den skulle jeg hilse og sige. Eneste problem er, at der er så forfærdelig få flasker af den. Pr nov 2017 har jeg… Uha!… sølle 10 flasker tilbage. Jeg går og håber, at Franck snart frigiver årgang 2014, så jeg kan få fingrene i noget mere.

Læs mere

Søg