Mig & Vinbonden

Jeg har et langbord i min butik. Det er 5,5 meter langt og der er bænke og skamler rundt om bordet, hvor der kan sidde op til 20 personer. Det fortæller jeg, fordi jeg i samarbejde med min gode veninde Anne Louise Laugesen (som deltog i Masterchef 2018 og fik en flot fjerdeplads) en-to gange om måneden laver mad og vin-oplevelser under vores fælles navn Mig & Vinbonden.

Vi deler indstilling til, hvad mad og vin skal være. Det skal være naturligt, båret af gode råvarer, være noget der fremmer det sociale element (langbordet), og så skal det selvfølgelig være fuldt af velsmag. Anne Louises mad og mine & mine venners vine.

Vi udbyder som udgangspunkt to oplevelser med fokus på det hyggelige og nærværende. Når du holder dit selskab hos os, har vi kun fokus på jer, og I har lokalet for jer selv.

Se mere i videoen herunder.

Maden kan være en dejlig velsmagende simpel ret, måske en simregryde. En øvelse i at finde det smukke i det enkle. No-nonsense mad. Hertil dejlig naturvin ad libitum. Vi skruer lidt op for musikken og skaber en uhøjtidelig bistrostemning omkring langbordet. 

Eller det kan være et antal mindre retter af råvarer udvalgt efter sæson og udbud. Sommermiddag, julefrokost etc. Det er kun din egen fantasi, der sætter grænsen. Dertil vinmenu.

Priserne starter ved 600 kr pr person (alt inkl). Minimum 6-8 gæster. Koncept,  menu og pris aftales individuelt.   

Du skal skrive til mig på jon@ogvinbonden.dk for yderligere info, samt forhøre på datomuligheder og for at booke tid.

NB. Husk ved booking at oplyse allergier og intolerancer samt om nogen af gæsterne er vegetarer eller andre vigtige oplysninger, vi skal huske i køkkenet.

Søg