Mig & Vinbonden

Jeg har et langbord i min butik. Det er 5,5 meter langt og der er bænke og skamler rundt om bordet, hvor der kan sidde op til 20 personer. Det fortæller jeg, fordi jeg i samarbejde med min gode veninde Anne Louise Laugesen (som deltog i Masterchef 2018 og fik en flot fjerdeplads) en-to gange om måneden laver mad og vin-oplevelser under vores fælles navn Mig & Vinbonden.

Vi deler indstilling til, hvad mad og vin skal være. Det skal være naturligt, båret af gode råvarer, være noget der fremmer det sociale element (langbordet), og så skal det selvfølgelig være fuldt af velsmag. Anne Louises mad og mine skråstreg mine venners vine.

Vi udbyder som udgangspunkt to oplevelser med fokus på det hyggelige og nærværende. Se mere i videoen herunder.

Maden kan være en dejlig velsmagende simpel ret, måske en simregryde. En øvelse i at finde det smukke i det enkle. No-nonsense mad. Hertil dejlig naturvin ad libitum. Vi skruer lidt op for musikken og skaber en uhøjtidelig bistrostemning omkring langbordet. 500 kr pr person alt inkl. Minimum 8 deltagere, maksimum 18. 

Eller det kan være et antal mindre retter af råvarer udvalgt efter sæson og udbud. Dertil vinmenu. 5-700 kr pr person alt inkl. Pris aftales individuelt. Minimum 8 deltagerer, maksimum 18.

Skriv til jon@ogvinbonden.dkfor oplysninger om datoer og for at booke tid.

NB. Husk ved booking at oplyse allergier og intolerancer samt om nogen af gæsterne er vegetarer eller andre vigtige oplysninger, vi skal huske i køkkenet.

Søg